Εκδηλώσεις Μαΐου - Ιουνίου 2007

Το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» διοργανώνει τους μήνες Μάιο και Ιούνιο δύο εκδηλώσεις:
 
Την Τετάρτη 9 Μαΐου, ομιλίες για το Παιδικό Ατύχημα και ομιλητές τους γιατρούς κ.κ. Γεράσιμο Ζερβό, Παιδοχειρουργό, και Αλέξανδρο Ανδρέου Νευροχειρουργό.
 
Tο Σάββατο 2 Ιουνίου ημέρα διασκέδασης στις εγκαταστάσεις του Allou Fun Park στου Ρέντη, στη διάρκεια της οποίας με ένα εισιτήριο κάθε παιδί θα μπορεί να χρησιμοποιήσει όλα τα παιχνίδια του Πάρκου από το πρωί στις 10:00 έως τις 22:00 το βράδυ. Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 3 Ιουνίου.
 
Για προσκλήσεις παρακαλούμε να απευθυνθείτε στα Γραφεία του Σωματείουυ, τηλέφωνo επικοινωνίας: 210 6741 933 (καθημερινά 10:00 – 16:00) και στα παρακάτω Καταστήματα... [περισσότερα]

Διαβάστε το πλήρες κείμενο στο Δελτίο Τύπου "Εκδηλώσεις Μαΐου-Ιουνίου 2007" κάνοντας κλικ εδώ.

Ημ/νία καταχώρησης: 1/5/2007

Επιστροφή
 
Τελευταία νέα
Ανακοίνωση

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι εξοπλίσαμε την τέταρτη στην Ελλάδα Αίθουσα Επειγόντων Περιστατικών, στο «Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ‘’ΠΑΓΝΗ’’» με την οικονομική υποστήριξη των εταιρειών Norton Rose Fulbright Greece, Ελληνικά Πετρέλαια και ενός Ανώνυμου Δωρητή.
 

Άμεσες Ανάγκες

Στο πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ποιες είναι οι Άμεσες Ανάγκες για τα Παιδιατρικά Νοσοκομεία, την Εκπαίδευση Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού στην Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος καθώς επίσης και για την Πρόληψη Παιδικών Ατυχημάτων.

Τα Νέα της ''Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος'' - Ιούνιος 2014

Αγαπητοί Φίλοι,


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας από τον  Νοέμβριο 2013 έως σήμερα.

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι για το επτάμηνο αυτό η συνολική αξία του έργου μας ανήλθε στο ποσό των  € 247.723.

Πρόληψη Παιδικών Ατυχημάτων στο Σχολείο

Τα μικρά παιδιά είναι από τη φύση τους γεμάτα περιέργεια και δεν έχουν ανεπτυγμένη την αίσθηση του κινδύνου, για αυτό και είναι ιδιαίτερα επιρρεπή στα ατυχήματα...

Απαγορεύεται η ολική η μερική ανατύπωση υλικού χωρίς την προηγούμενη έγκριση του Σωματείου "Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος"
development by ArtForWeb.com - design by creap.gr